Тагове

 

Често задавани въпроси 

 

 1. Как да поръчам ?
 2. Как да разбера дали е получена поръчката ми ?
 3. Кога ще ми бъде доставена поръчката ?
 4. Как мога да получа своята поръчка ?
 5. Как ще заплатя поръчката си ?
 6. Забравих паролата си. Как да вляза отново със стария си акаунт ?
 7. Мога ли да направя рекламация – върна или заменя закупен продукт ?
 8. Защо са Ви нужни личните ми данни ?
 9. Какво е парфюм без опаковка (Б.О.) и имали разлика между него и парфюма?
 10. Kаквo е EDT и EDP ?
 11. Предлаганите продукти оригинални ли са или са реплики, копия, ментета ?

 

1. Как да поръчам?

След като имате направена регистрация на сайта с Вашият профил избирате желаният от Вас продукт/и и натискате "добави в количка" , така даденият продукт се добавя към Вашата виртуална количка, след което я отваряте и избирате количеството на продуктите и натискате "напред“ , избирате адреса за доставка от профила и отново "напред“ , избирате доставчик - в случая Еконт Експрес и в менюто по-долу си попълвате, къде да бъде доставена пратката до адрес или офис, приемате условията за доставка и "напред“ , следва метода на заплащане и за край на поръчката се натиска "потвърждавам поръчката си“.

Сега Вашата поръчка е приета от наш служител.  

 

2. Как да разбера дали е получена поръчката ми ?

Когато оформите поръчката си и я потвърдите с натискането на бутона "потвърждавам поръчката си ", на e-mail адреса, който сте посочили при Вашата регистрация ще Ви бъдат изпратени две писма, които съдържат детайлите по Вашата поръчка и да Ви уведоми, че Вашата поръчка е приета успешно. Първото писмо е потвърждение, че сте изпратили успешно поръчката си до нас, с текст „В процес на обработка“. Второто писмо е с детайлите по Вашата поръчка и с текст "Order confirmation". След получаване на поръчката Ви, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за уточняване на деня на доставката и други подробности или на e-mail адреса си ще получите писмо, че Вашата поръчка е предадена към куриера доставчик и на следващият работен ден ще Ви бъде доставена до адрес или до офис. Съдържанието на писмото е с текст „Изпратена поръчка“. 

 

3. Кога ще ми бъде доставена поръчката?

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между един и три работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента. 

 

4. Как мога да получа своята поръчка?

Стоките поръчани от електронният магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС и могат да бъдат получени както на заявен адрес от клиента така и от офис на куриерската фирма отново посочен от Вас. При поръчката Ви и избора на куриер в менюто под него Вие попълвате данните за доставката - адрес на който да Ви посетят или офис във Вашият град, от който желаете да получите пратката си. В полето друго записвайте, ако желаете да бъдете позвънен преди доставакта от куриера, офис на фирма или др., за да може по-лесно да Ви открие куриера при посещението му.

 

5. Как ще заплатя поръчката си?

Плащането става при самата доставка в брой, чрез наложен платеж, който се заплаща на куриера. Магазинът Ви предлага опция преди да заплатите да отворите Вашата пратка и да видите, че това е поръчанато от Вас.

 

6. Забравих паролата си. Как да вляза отново със стария си акаунт?

Изберете "вход" или „моят профил“ от менюто. Отваря се страницата за идентификация. Тук трябва да кликнете върху връзката "Забравена парола?". Тя ще ви отведе на страница, в която трябва само да въведете Вапият e-mail адрес и да кликнете върху бутона "Вземете". Така ще Ви бъде изпратена на e-mail адреса нова парола, с която да влезете в своя акаунт. След това можете да я промените като въведете нова парола, избрана от Вас.

 

7. Мога ли да направя рекламация – върна или заменя закупен продукт?

Да! Всеки има право на това, за повече информация прочети това. 

 

8. Защо са Ви нужни личните ми данни ?

Личните данни, които www.BGParfum.net получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите, приемане, изпълнение на поръчки и връзка с тях в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. www.BGParfum.net гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

 

9. Какво е парфюм без опаковка (Б.О.) и имали разлика между него и парфюма?

Парфюмите без опаковки са идентични с останалите парфюми  и с възможни разлики от към опаковка и капачка. Капачката може да липсва, а опаковката да е транспортна (картонена). Парфюма без опаковка е много добра възможност на крайният потребител да се наслади на любимия си аромат на много по-изгодна цена от продукта (парфюм). 

 

10. Kаквo е EDT и EDP ?

EDT - Eau de Toilette (тоалетна вода). Това е по-леката версия на EDP. Тя съдържа по-малко концентрация и за това не е толкова трайна. Концентрацията в нея може да е 5-20%.
EDP - Eau de Parfum (парфюмна вода). Има концентрация 10-30% и е доста популярна.


 11. Предлаганите продукти оригинални ли са или са реплики, копия, ментета ?

Всички продукти предлагани в нашият електронен магазин са оригинални с гарантирано качество и произход. НИЕ не продаваме реплики, ментета и т.н. За нас е важно клиента да е доволен от получената стока, а това може да е само когато му се предлага истински оригинален продукт, а не поредното менте. Всеки клиент има възможността при получаването на пратката да я отвори в присъствието на куриера и да установи оригиналността на продукта. Ако се усъмни за миг в това дали е оригинален, то той може да откаже на момента получаването на същият продукт и да бъде освободен от заплащането на наложеният платеж по самата пратка.


 

Благодарим Ви, и приятно пазаруване!

 
Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай

Нови продукти

Няма нови продукти към този момент