Тагове

 

Условия за връщане на закупена стока 

  В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това свое право в рамките на 7 /седем/ работни дни от датата на покупката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Връщането става чрез куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като се слага наложен платеж стойността на продукта или продутктие, опция да св види и тества в рамките на 15 (петнадесет) минути. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват до 1 /един/ работен ден на клиента – в брой от офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС или от куриер. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор, като транспортните разходи по тази замяна са изцяло за сметка на клиента и не подлежат на възстановяване.

 

Рекламация

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него, след като установи, че несъответства на заявената от него поръчка, чрез опцията "виж преди да платиш". На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие или дефект, както и за стоки, чието несъотвествие се дължи от материали предоставени от клиента. Ако при получаването на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката и при състаеянето на протокол удостоверяващ това. В случай, че клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването и отговорностите по рекламация се прехвърля към куриера, доставил пратката. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма. При предявяване на рекламация в срок до 7 /седем/ работни дни от датата на покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената. Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на куриерски фирми и други разходи извън сумата по стойността са за негова сметка. Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея. 

   С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин за покупки, Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

 

   Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на посочените координати.
Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай

Нови продукти

Няма нови продукти към този момент